ÄLYKKÄITÄ PALVELUJA YRITYKSILLE

Asiakaspalvelu, myynti ja markkinointi. Laadukkaasti, älykkäästi ja kustannustehokkaasti.

Asiakaspalvelun järjestäminen iltaisin ja viikonloppuina ei ole meille ongelma. Kun toimistot ja virastot sulkeutuvat, me palvelemme edelleen.

Laadukas palvelu ja selkeä lisäarvo

Me tunnemme liiketoiminnan realiteetit ja pidämme ne kirkkaana mielessä. Toiminnassamme on kaksi yksinkertaista ydinajatusta:

1. Palvelun ostaminen on järkevää vain silloin kun palvelun laatu on riittävän hyvää.

2. Palvelun pitää tuottaa päämiehillemme enemmän rahaa kuin mitä se maksaa.


Koulutamme työntekijämme asiakasprojektin vaatimusten mukaan niin että he kykenevät myös syvempiin toimintoihin kuin pelkkään pintaraapaisuun. Tekninen myynti ja asiakastuki on mahdollista. Uskomme vakaasti että tällöin päästään tilanteeseen jossa kaikki voittavat.

Asiakasmielipide

“4Straction on kokonaisvaltainen strategisen johtamisen ohjelmistoalusta. Big Mango Solutions on yhteistyökumppaniensa kanssa tuottanut bookkauspalveluita jotka ovat tuottaneet hyviä tuloksia 4Stractionille.”

– Markku Nylund, Toimitusjohtaja, 4Straction Oy

OTA YHTEYTTÄ

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, sekä viesti, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös pirauttaa meille suoraan numeroon +66 909 812 912 tai lähettää sähköpostia tavoittelemallesi henkilölle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@bigmango-solutions.com