DIGITAALINEN MARKKINOINTI

Digitaalinen markkinointi on laaja käsite, mutta yksinkertaistaen voidaan sanoa, että se tarkoittaa mainostamista ja markkinointia internetissä. Kaksi suurta tekijää alalla ovat Facebook ja Google, joiden mainosverkostojen ansiosta myös pienet yritykset voivat saada mainoksensa näkymään myös kännykkäapplikaatioissa, ilmaispeleissä,  suosittujen uutislehtien nettisivuilla, youtube-videoissa, Google Maps:issa, Gmailissa jne.

Oikein tehtynä internetissä tapahtuva mainostaminen on kustannustehokasta ja pystytään kohdistamaan oikeanlaiseen kohdeyleisöön. Tuloksista ja testeistä saadaan kerättyä dataa jota voidaan analysoida ja käyttää jatkuvaan markkinoinnin tehon parantamiseen. Hyvin suunniteltu ja rakennettu myyntisuppilo tuo yrityksen nettisivuille oikeanlaisia kävijöitä, jotka sitten muuttuvat myyntiliideiksi ja ostaviksi asiakkaiksi.

Digitaalinen markkinointi on myös yksi olennainen osa Big Mango Solutionsin tekoälyä hyödyntävää Ovikello-palvelua. Yrityksemme tiimillä on yli 10 vuoden kokemus monelta asiaan liittyvältä osa-alueelta. Yleensä pidämme minimitavoitteena, että yksi mainoksiin sijoitettava euro kasvattaa liikevaihtoa vähitään kuusi euroa (ROAS > 6 ), mutta tämä riippuu alasta ja mainostettavista tuotteista tai palveluista. Esimerkkituloksia asiantuntijoidemme hyvin tehdystä pitkäjänteisestä markkinoinnista voi katsoa täältä https://digitaladspackage.com/#Watch-ROAS-Live-Report Tätä kirjoitaessa liveseuranta näyttää, että yksi mainoseuro on kasvattanut myyntiä 16-22€ näissä julkisissa referenssitapauksissa.

Tällä sivulla on lueteltu markkinoinnin eri osa-alueita joista tiimillämme on kokemusta. Voit myös katsoa lisää tietoa Ovikello-palvelustamme esim oikean alakulman puhekuplasta.