PUHELIMEEN VASTAAVAT AI-ASSISTENTIT

Kun potentiaalinen asiakas on kiinnostunut yrityksen tuotteista tai palveluista, kysyminen ja ostaminen pitää tehdä hänelle helpoksi. Myyntiliidiä ei saa haaskata.

Myös olemassaolevien asiakkaiden pitää helposti ja nopeasti saada yhteys yritykseen ongelmatilanteissa tai silloin kun hän harkitsee lisäostoja. Tyytyväinen asiakas ostaa lisää.

Harva asiakas hyppii riemusta kuullessaan vanhantyylisen puhelinkeskuksen sanovan "Jos haluat sitä, paina yksi. Jos haluat tätä, paina kaksi." Big Mango Solutionsin Speak virtuaaliassistentti antaa paremman asiakaskokemuksen. Tekoälyn ja puheentunnistuksen (NLP) ansiosta se ymmärtää kun asiakas puhuu, ja toimii sen mukaan. Se luo asiakkaille kokemuksen aidosta asiakaspalveluhenkilöstä joka palvelee 24/7. Asiakas saa parempaa palvelua myös iltaisin ja viikonloppuina.

AI-assistentin perusversio tunnistaa asiakkaan tarpeen, ja työaikaan se yhdistää puhelun oikealle ihmiselle tai osastolle. Illalla ja viikonloppuna se toimii eri tavalla. Silloin se lähettää pikaviestillä soittopyynnön mikäli asiakas sellaisen haluaa jättää. Näin tiimi saa tiedon tehokkaasti mutta silti hienovaraisesti, ja soittaja puolestaan saa vahvistuksen että hänen asiansa etenee.

Hyötyjä:

- Inhimillisempi. Ei aina anna samaa tylsää vastausta. Vastauksissa voi olla variaatioita ja kombinaatioita.

- Reaaliaikainen Text-To-Speech tarkoittaa että muutosten tekeminen vastauksiin on helppoa. Ei tarvitse nauhoittaa mitään, kirjoitettu vastaus päivittyy puheeseen välittömästi.

- Puheesta saadaan inhimillisempää säätämällä nopeutta, taukoja ja korkeutta

- Sisäänrakennettu logiikka ongelmatilanteisiin. Jos asiakkaalla on käyttövaikeuksia, virtuaaliassistentti siirtää puhelun oikealle ihmiselle.

- Ei tarvitse käyttää nappeja. Käyttö onnistuun myös handsfreellä esim autoa ajaessa.

- Käyttää tunnettujen palveluntarjoajien tekniikkaa (IBM, Google)

AI-assistentti voi myös automatisoida prosesseja. Puhelimessa toimivia kehittyneempiä versioita voidaan kouluttaa hoitamaan itsenäisesti useita asiakaspalvelun tehtäviä. Esimerkkejä:

- Vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin

- Auttaa asiakasta ongelmatilanteiden ratkaisussa

- Kerää tarvittavat tiedot tarjouksen tekemistä varten

- Voidaan opettaa käyttämään yrityksen ERP järjestelmiä (CRM, varastonhallinta, tilaukset ym.)

- Tarkistaa tilauksen toimitustilanteen.

- Tarkistaa onko tuotetta varastossa.

- Merkitsee tapahtumat asiakashistoriaan.

- Lähettää tarjouksia ja ottaa vastaan tilauksia.

Big Mangon AI-assistentti vapauttaa muiden työntekijöiden aikaa tärkeämpiin tehtäviin, ja tarjoaa asiakkaille välitöntä palvelua yrityksen imagoon sopivalla äänensävyllä. Jossain tilanteissa voi olla tarpeen olla vakava ja virallinen, mutta yleensä on parempi että virtuaaliassistentti on iloinen, pirteä ja lupsakka. Asiakaskokemuksen pitää olla positiivinen.

Tarjoamme myös kehittyneitä chatbotteja.

Kehittynyt chatbot on virtuaaliassistentti, joka pystyy itsenäisesti hoitamaan ensilinjan asiakaspalvelutehtäviä kellon ympäri, arkena ja sunnuntaina. Tekoälyn ja koulutuksensa ansiosta se ymmärtää luonnollista kieltä, ja se osaa tietenkin vastata yleisimpiin firmaa koskeviin kysymyksiin. Lisäksi kehittyneellä chatbotilla voi olla myös seuraavia taitoja:

- Ehdottaa yrityksen tuotteita asiakkaalle

- Kerää tarjousta varten tarvittavat tiedot

- Lähettää itsenäisesti tarjouksen emaililla

- Kerätä myyntiliidejä

- Auttaa reklamaatiotapauksissa

- Ohjaa asian ja käydyn keskustelun luontevasti eteenpäin oikealle henkilölle mikäli botin taidot eivät yksin riitä hoitamaan tapausta loppuun.

Big Mango Solutions on 3CX Partneri

Kun virtuaaliassistentti yhdistetään nykyaikaiseen pilvipalveluna toimivaan VOIP puhelinkeskukseen (PBX) saadaan pienellekin yritykselle ammattimainen puhelinkokonaisuus joka kasvaa yrityksen mukana.

- Soittoryhmät

- Puhelunsiirrot

- Työpuhelut ulkomaille/ulkomailla tai etätöissä

- Asiakaspalvelunumerot toisessa maassa

Tarvitseeko firman jokaiselle henkilölle ostaa erillinen työpuhelin? Ei välttämättä. Ohjelmistopohjainen VOIP puhelinkeskus mahdollistaa mm. sen, että tarvittaessa firman jokainen henkilö voi vastaanottaa ja soittaa työpuheluja työnumerostaan vaikka olisi etätöissä tai työmatkalla toisella mantereella - Ilman tarvetta ostaa erillisiä laitteita.

Jos haluat kuulla lisää tai ottaa yhteyttä, klikkaa oikean alareunan puhekuplaa