“Tärkeintä on että palvelumme ovat laadukkaita ja tuottavat asiakkaillemme selkeää lisäarvoa.”

– Antti Vesanen, CEO –Big Mango Solutions on Suomalaistaustainen yritys Thaimaan pääkaupungissa Bangkokissa. Tuotamme älykkäitä, ketteriä, asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityjä palveluratkaisuja myyntiin, asiakaspalveluun, ja muihin toimiston arjen tarpeisiin.


Kansainvälisen rakenteemme sekä modernien ratkaisujen ansiosta pystymme tuottamaan korkealaatuisia inbound ja outbound kontaktointipalveluja sekä muita palveluratkaisuja kustannustehokkaasti tarvittaessa vaikka kellon ympäri.


MITEN EROAMME MUISTA?

Me Big Mango:ssa maksamme kilpailukykyistä palkkaa työntekijöille, mutta sitäkin tärkeämpää on että pyrimme luomaan mahdollisimman mukavan työilmapiirin ja läpinäkyvät toimintatavat. Homman pitää toimia hyvin työntekijän kannalta katsottuna. Uskomme että tämä johtaa pitkiin ja sitoutuneisiin työsuhteisiin, joka puolestaan johtaa parempiin tuloksiin. Me myös koulutamme henkilökuntaa ja tuemme heidän etenemistä urallaan.

Myynti ja markkinointi ovat vaikeita aloja jossa mm. fiilis ratkaisee paljon. Siksi panostamme henkilökuntaan ja laatuun. Emme ota projekteja jotka ovat luonteeltaan arveluttavia, vaan teemme järkeviä B2B projekteja. Hyvä työilmapiiri ja mielekkäät työtehtävät motivoivat ja johtavat optimaalisiin tuloksiin. Ja loppujen lopuksi siitähän myynnissä ja markkinoinnissa on kyse. Asiakkaan kannalta ainoastaan TULOS merkkaa!

BOARD OF INVESTMENT (BOI) SERTIFIKAATTI

Big Mango Solutions on saanut arvostetun Board Of Investment (BOI) sertifikaatin Software-kategoriassa. Pohjimmiltaan olemme ohjelmistofirma joka kehittää tekoälyä hyödyntäviä ratkaisuja ja työkaluja joilla pystytään tehostamaan ja parantamaan asiakkaidemme myyntiä, markkinointia, ja asiakaspalvelua. Siksi pystymme tarjoamaan myös softainsinööreille ja muille IT-alan asiantuntijoille mahdollisuuden tulla työskentelemään kanssamme.
YHTEISTYÖKUMPPANEITA & ASIAKKAITA


Jos haluat että otetaan yhteyttä, klikkaa oikean alareunan puhekuplaa.