ESIMERKKIVIDEOITA AI-ASSISTENTIN HYÖDYISTÄ

Tässä videossa MangoSpeak AI assistentti ottaa vastaan ilmoituksen asiakkaalta mahdollisesta vaaratilanteesta ja viesti pitää saada nopeasti perille oikealle taholle. AI assistentti kerää tarvittavat tiedot vaaratilanteesta ja ottaa oikeat yhteystiedot asiakkaalta. Tätä ominaisuutta voidaan käyttää esimerkiksi sähköyhtiölle, vartiointiliikkeille tai kiinteistönhoidossa jne

MangoSpeak AI assistentti voidaan yhdistää asiakkaan kalenteriin tai muihin ERP-Järjestelmiin. Sen avulla AI assistentti voi hoitaa ajanvaraukset ja tapaamisajan muutokset esimerkiksi asiakasnumeron perusteella. AI assistentti myös lähettää tarvittaessa vahvistuksen asiakkaalle sähköpostilla tai tekstiviestillä.


Asiakkaat voivat keskustella puhelinvaihteessa olevan MangoSpeak AI assistentin kanssa perinteisen päätöspuubotin sijasta. AI assistentti osaa siirtää puhelut oikealle osastolle ja toimittaa pikaviestin jos yhteyttä halutulle henkilölle ei saada.


MangoSpeak AI assistentin puhenopeus on täysin kustomoitavissa ja se voidaan kouluttaa vastaamaan kysymyksiin monella eri tavalla. Nämä ominaisuudet takaavat paremman ja ihmismäisemmän asiakaspalvelukokemuksen.